Privacyverklaring

De vereniging De Ootmarsumse Boerendansers, gevestigd in Ootmarsum en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals omschreven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.boerendansers-ootmarsum.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
De Ootmarsumse Boerendansers verwerkt je persoonsgegevens wanneer je onze website bezoekt én via het contactformulier zelf deze gegevens aan ons verstrekt en/of omdat je lid bent of wordt van onze vereniging. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie om andere gegevens te verzamelen over websitebezoekers en leden dan bovengenoemde persoonsgegevens.
Als je er van overtuigd bent dat wij zonder toestemming andere persoonlijke gegevens hebben verzameld dan bovengenoemde, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie per omgaande.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
De Ootmarsumse Boerendansers verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

Geautomatiseerde besluitvorming
De Ootmarsumse Boerendansers neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van De Ootmarsumse Boerendansers) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
De Ootmarsumse Boerendansers bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 10 jaar voor de persoonsgegevens voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres.

Delen van persoonsgegevens met derden
De Ootmarsumse Boerendansers verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
De website van de Ootmarsumse Boerendansers maakt gebruik van cookies voor het juist laten werken van de site en niet voor het verkrijgen van persoonlijke informatie.
Of:
Cookies worden door De Ootmarsumse Boerendansers alleen gebruikt voor het registreren van anonieme gebruikersstatistieken (Google Analytics). De eerste keer dat de website wordt bezocht wordt dit kenbaar gemaakt en wordt uw toestemming gevraagd. Deze verloopt automatisch na 1 jaar.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door De Ootmarsumse Boerendansers en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.
De Ootmarsumse Boerendansers wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
De Ootmarsumse Boerendansers neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..



ccinc facebook ccinc youtube

 

130367
Vandaag33
Gisteren34
Deze week97
Deze maand447
Alles130367

Volgende optreden

Geen evenementen

Foto's van nu

bd_nu_13.jpg

Foto's van toen

bd_oud_007.jpg